.:Helsinki MopoGP ajetaan Tattarisuon FK radalla asfalttikisana:. 

Mopoendurancekilpailut on tarkoitettu kaikenikäisille mopoharrastajille, joita yhdistää hyvä harrastus samanhenkisten parissa.  Mopokisailua ja moporakentelua voi harrastaa isien ja lasten sekä ihan porukan kesken. Mopoa voi talvisin yhdessä rakennella ja laatia seuraavan kauden strategiaa. Kustannukset voidaan jakaa koko tiimin kesken, joten kisabudjetti ja ”viritysbudjetti” on mahdollista pitää kurissa. Pienelläkin budjetilla voi pitää hauskaa yhdessä.

Hämärässä kisatallissa maan joka kolkassa palaa talven aikana valot myöhään yöhön, kun pelit jälleen viritetään seuraavan kauden kisakuntoon ja muistellaan vanhoja.

Vanhat konkarit ovat valmiita jakamaan kokemuksiaan uusille tulokkaille kisapaikalla ja miksei muutenkin, sen kun käy hihasta repimässä. Motonet- foorumissa keskustellaan vilkkaasti mopokilpailuista. Helsinki MopoGP on jo käsite kisamopoilijoiden keskuudessa! Tattarisuon FK radalle tullaan vuosi vuoden jälkeen ottamaan mittaa toisistaan.

Varikolla on tunnelmaa ja siellä tehdään kimpassa ihmeitä, jotta peli saadaan takaisin radalle. Helsinki MopoGP:ssa ei luovuteta, ennen kun on pakko. Kauden nopeimmassa kisassa halutaan näyttää naapurikylän kavereille, kuka on kuka kansallisella tasolla.

Tule mukaan kokemaan Helsinki MopoGP:n tunnelma ja haasta vanhat RR- konkarit viivalla. Kukaan ei ole voittamaton, mutta kovaa saa ajaa ja kanttaamaan joutuu ihan polvi maassa!

Kilpailijoilla on oltava voimassa oleva kilpailulisenssi.

Helsingin MopoGP endurance 6h ajetaan elokuussa tai syyskuun alussa. Kisan voi siten etukäteen valmiiksi merkitä kalenteriin.

Kilpailu ajetaan asfaltoidulla Tattarisuon FK radalla. Rata on leveä ja turvallinen. Kisakuljettajat ovat kehuneet rataprofiilia ja ovat tykänneet ajaa radalla. Rata on noin 1090 m pituinen ja leveyttä on 8–13m. Turva-alueet ovat hyvää kartingrataluokkaa. Ulosajoista selvitään siten useimmiten pienin naarmuin. Henkisen puolen kolahdus voi sitten olla suurempi, kun teamille pitää mokista radalla "selitellä". Kisatunnelma on korkealla, kun radalle mahtuu monta tasaväkistä teamia kerralla.

Rata on suhteellisen nopea. Nopeimmat mopot ajavat kierroksen aikaan 1.05, joten kiirettä saa pitää, jos mukana meinaa pysyä. Pääsuoralla on mitattu 90 km/h nopeuksia ja keskinopeudeksi noin 60 km/h. Vertailun vuoksi voidaan mainita, että kartingautot kiertävät rataa nopeimmillaan noin 1 minuutissa, joten paljon kaksipyöräiset mopot eivät näistä kierrosajoista jälkeen jää.

Torstaisin kauden aikana voi radalla vuorovälein kartingautojen kanssa käydä treenaamassa. Ajosta on aina hyvä sopia ratayhtiön kanssa etukäteen, ettei tule turhaa reissua tehtyä.

Helsinki MopoGP:ssa on aina paikalla osaava ensiapuhenkilökunta.

©2019 Helsinki MopoGP